تفاوت نوشته و برگه در وردپرس چیست؟ تفاوت پست Post و صفحه Page
تفاوت نوشته و برگه در وردپرس چیست؟ این پرسش ممکن است سوال شما هم باشد که برگه و نوشته چه تفاوتی دارند و هر یک چه کاربردی دارند.
به طور پیش فرض، وردپرس دارای دو نوع محتوا است: پست ها(Post) و صفحات(Page). اغلب افراد ممکن است تفاوت و کاربرد هر یک از این محتوا ها را ندانند. اگر در وردپرس تازه کار هستید، ممکن است بین پست ها و صفحات سایت اشتباه کنید. حتی پست ها و برگه ها در وردپرس را مشابه هم در نظر بگیرید.
کاربران پروان وب از ما می پرسند: چرا به هر دو نیاز دارند؟ چه زمانی باید از پست ها(Post) استفاده کنند؟ چه زمانی باید از صفحات(Page) استفاده کنند؟ در این آموزش به این سولات مهم شما کاربران پروان وب پاسخ داده خواهد شد. تا به خوبی بررسی کنیم یک نوشته و برگه چه تفاوتی باهم دارند.
در انتهای مطالعه این مقاله شما شناخت کاملی از تفاوت نوشته و برگه در وردپرس و کاربرد هر یک از آن ها را یاد خواهید گرفت پس با ما همراه باشید و این مقاله را تا انتها مطالعه کنید. در پایان اگر همچنان سوالی داشتید می توانید در کامنت های این صفحه از ما بپرسید تا در اولین فرصت به شما پاسخ بدهیم.
نوشته یا پست(Post) در وردپرس چیست؟
نوشته یا پست(Post) همان پست های محتوای سایت شماست که همه روزه در سایت در قالب اخبار، آموزش و … منتشر می شود. پست ها جدید ترین مطالب سایت شماست که به ترتیب در سایت لیست شده اند و طبیعتا از یک قالب نمایشی یکسان پیروی می کنند. این نوشته ها را در اغلب وبسایت ها، سایت های آموزشی، خبری، دانلود و… می توانید مشاهده کنید.
وردپرس بیشتر با امکان قدرتمند وبلاگ نویسی، محتوا نویسی شناخته می شود. اگر از وردپرس برای طراحی سایت خود استفاده میکنید، پس حتما بیشتر با محتوا و نوشته ها سر و کار خواهید داشت.
برای ایجاد و یا ویرایش یک پست جدید (Post) می توانید از پیشخوان وردپرس بخش نوشته ها >> همه نوشته ها یا نوشته ها >> افزودن نوشته را انتخاب کنید.
نوشته ها، به ترتیب با توجه به زمان ارسال در سایت دسته بندی می شوند. هر نوشته ای که در یک سایت منتشر می شود دارای تاریخ و زمان ارسال است که زمان انتشار آن در سایت کاملا مشخص است.
در پست ها این امکان را دارید تا نوشته های خود را بر اساس دسته ها و برچسب ها سازماندهی کنید. هر یک از پست ها به صورت دسته بندی شده در دسته های مختلف و همراه با برچسب منتشر می شوند. در تصویر زیر نمونه ای از آن مثال زده شده است.
دارای بخش نظرات، قابلیت اشتراک، انتشار در rss
از آنجا که پست های وردپرس با در نظر گرفتن زمان و تاریخ منتشر می شوند. این پست ها از طریق RSS به صورت همزمان ارسال می شوند. در نتیجه با این کار خوانندگان شما می توانند از طریق فیدهای RSS از جدیدترین به روزرسانی پست و سایت شما مطلع شوند.
مورد بعدی، اجتماعی بودن پست ها است. ماهیت بسیار مناسب پست ها آن را کاملا اجتماعی می کند. به عنوان نمونه می توانید از افزونه های اشتراک اجتماعی در پست استفاده کنید. تا به کاربران خود اجازه دهید پست های شما را در شبکه های رسانه های اجتماعی مانند فیس بوک، توییتر، LinkedIn، Pinterest و غیره به اشتراک بگذارند.
نوشته ها دارای بخش نظرات هستند که به کاربران امکان می دهد درباره موضوع پست نظر دهند، مشکلات و یا سوالات خود را مطرح کنند. در پست ها به طور پیش فرض، نظرات و بازخورد ها فعال هستند.
پست های دارای نام نویسنده و تاریخ انتشار به روز شده هستند.
بهترین مثال برای یک پست وردپرس می تواند همین مقاله ای باشد که در حال مطالعه آن هستید. اگر به بالای مقاله بروید، می توانید دسته پست ها، آخرین تاریخ بروزرسانی، نام نویسنده و دکمه های اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی را مشاهده کنید. و همینطور محتوای جذاب پست ها هست که آن را از برگه ها متمایز می کند.
در انتها و بعد از محتوای مقاله اصلی، بخش نظرات وجود دارد که کاربران می توانند نظرات، سوالات خود را درباره موضوع مقاله مطرح کنند. در حالی که این موارد در یک برگه، صفحه (Page) به طور پیش فرض وجود ندارد.
حالا که دانستیم یک پست چه ویژگی هایی دارد، بیایید باهم نگاهی به ویژگی های یک برگه بیندازیم.
برگه یا صفحه (Page) در وردپرس چیست؟
برگه یا صفحه(Page) محتوایی از نوع ثابت هستند و در طول عمر سایت معمولا یک بار ایجاد می شوند. مانند مطالب مربوط به صفحه قوانین سایت، صفحه سیاست حفظ حریم خصوصی، صفحه تماس با ما، درباره ما و غیره.
در زمان انتشار یک صفحه، تاریخ انتشار آن در پایگاه داده وردپرس ایجاد می شود اما در سایت بدون تاریخ و زمان منتشر می شوند. صفحات، بدون تاریخ و زمان منتشر می شوند.
به عنوان مثال، صفحه مربوط به تماس با ما ممکن است در طول عمر سایت یک بار ایجاد و دیگر بروزرسانی هم نشود. این نوع صفحات بدون تاریخ و زمان منتشر می شوند و هنگام بروزرسانی، تاریخ و زمان بروزرسانی مشخص نخواهد شد.
از این رو به این نوع صفحات می تواند عنوان صفحات ثابت در نظر گرفت. صفحه ها بر خلاف پست ها، به طور پیش فرض در فیدهای RSS موجود نیستند و همزمان با انتشار یک صفحه، آن صفحه در فید Rss قرار نمیگیرد.
می توانید صفحات را در وردپرس از فهرست برگه ها >> برگه جدید یا برگه ها>> همه برگه ها در داشبورد خود اضافه و ویرایش کنید. نحوه افزودن صفحه افزودن صفحه جدید به این صورت است:
عدم اشتراک و نبود بخش نظرات در صفحه
صفحات با توجه به موضوع و محتوایی که در آن منتشر می شوند قابلیت اجتماعی شدن ندارند. به عنوان مثال نباید انتظار داشته باشیم که دیگران صفحه تماس با ما سایت را به اشتراک بگذارند یا صفحه قوانین سایت را به دیگران معرفی کنند. از این رو این صفحات دارای کلید های اجتماعی برای اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی نیستند.
همچنین صفحات یک سایت بخش نظرات ندارند. طبق مثال بالا نباید از کاربران انتظار داشت که در مورد صفحه تماس با ما یا صفحه قوانین سایت نظر دهند. اما با این حال گزینه ای برای فعال کردن نظرات وجود دارد، اما به طور پیش فرض برای صفحات وردپرس شما غیرفعال است.
برخلاف پست ها، ماهیت صفحات سلسله مراتبی است. به عنوان مثال، شما می توانید در یک صفحه زیر صفحه یا صفحه مادر داشته باشید. هنگام ویرایش یک صفحه، به راحتی می توانید با انتخاب یک صفحه مادر از ویژگی های صفحه، یک صفحه را به زیر صفحه تبدیل کنید.
قابلیت ایجاد الگوی های سفارشی برای هر صفحه
این ویژگی ها به شما امکان می دهد صفحات خود را با هم سازماندهی کنید و حتی یک الگوی سفارشی به آنها اختصاص دهید.
وردپرس به طور پیش فرض دارای این قابلیت است که به شما امکان می دهد با استفاده از تم خود الگوهای صفحه سفارشی ایجاد کنید. این به توسعه دهندگان اجازه می دهد تا در صورت لزوم ظاهر هر صفحه را سفارشی کنند.
در بیشتر قالب ها، پست و صفحات یکسان به نظر می رسند. اما هنگامی که از صفحه خود برای ایجاد یک صفحه فرود یا یک صفحه گالری استفاده می کنید، ویژگی الگوهای صفحه سفارشی بسیار مفید و کاربردی هستند.
صفحات همچنین دارای دارای ویژگی “ترتیب” هستند. که به شما امکان می دهد ترتیب صفحات را با اختصاص مقدار عددی به آن تنظیم کنید. همچنین این ویژگی توسط افزونه هایی مانند Simple Page Ordering که به شما امکان می دهد ترتیب صفحات را مرتب کنید، انجام دهید.
برگه Page در مقابل پست Post (تفاوت های کلیدی)
تفاوت نوشته و برگه در وردپرس: به طور خلاصه، موارد زیر تفاوت های اساسی بین پست ها و صفحات در وردپرس هستند.
- پست ها دارای زمان انتشار و صفحات بدون زمان انتشار
- پست ها قابلیت اجتماعی و صفحات اجتماعی نیستند
- پست ها با استفاده از دسته ها و برچسب ها دسته بندی می شوند. در مقابل صفحات ترتیب بندی می شوند و می توانند به صورت صفحات مادر و یا زیر صفحه سازماندهی شوند.
- پست ها در خوراک RSS وجود دارد در مقابل صفحات نیستند.
- پست ها دارای نویسنده و تاریخ انتشار هستند در حالی که صفحات ندارند.
تفاوت هایی که در بالا ذکر کردیم ممکن است استثنا داشته باشد. با وجود این تفاوت ها، شباهت هایی هم بین صفحات و پست ها در وردپرس وجود دارد.
به عنوان مثال هر دو برای انتشار مطالب استفاده می شوند. می توانید متن، تصویر، فرم و … را به هر دو پست و صفحه اضافه کنید. در هر دو صفحه و پست ها یک قسمت ویژه متای تصویر وجود دارد.
شما می توانید با توجه به نیاز خود از هر دو نوع محتوا استفاده کنید. به عنوان مثال بدون استفاده از پست ها یا ویژگی های وبلاگ نویسی وردپرس، می توانید وب سایت خود را بسازید. همچنین می توانید برای اخبار، اطلاعیه ها و سایر مقالات خود یک وب سایت تجاری با صفحات و یک بخش وبلاگ جداگانه(پست ها) ایجاد کنید.
در انتها تمامی ویژگی ها و تفاوت های این دو نوع پست تایپ را در جدول زیر به صورت خلاصه می توانید مشاهده کنید.
ویژگی | نوشته | برگه |
---|---|---|
دارای تاریخ و زمان انتشار | ✔️ | ❌ |
قابلیت دستهبندی و برچسبگذاری | ✔️ | ❌ |
نمایش در خوراک RSS | ✔️ | ❌ |
امکان دریافت نظرات کاربران | ✔️ | ❌ |
قابلیت اشتراکگذاری در شبکههای اجتماعی | ✔️ | ❌ |
ساختار سلسلهمراتبی | ❌ | ✔️ |
امکان استفاده از قالبهای سفارشی | ❌ | ✔️ |
مناسب برای محتوای پویا | ✔️ | ❌ |
مناسب برای محتوای ثابت | ❌ | ✔️ |
جمع بندی
در آموزش امروز به تفاوت نوشته و برگه در وردپرس پرداخته شد. خیلی از افراد تازه کار ممکن است در استفاده از این دو محتوا دچار اشتباه شوند. و یا حتی آن ها را مشابه هم در نظر بگیرند. همانطور که در این مقاله بررسی کردیم، هر یک از این دو نوع محتوا یعنی برگه و نوشته دارای ویژگی ها و کاربرد مختلفی هستند.
شناخت ویژگی ها و کاربرد هر یک به شما صاحب سایت کمک می کند. تا بدانید تفاوت نوشته و برگه در وردپرس چیست و هر یک در چه موقعیتی استفاده می شود. امیدواریم این آموزش مورد پسند شما کاربران پروان وب قرار گرفته باشد.
در صورت لزوم می توانید، سوالات و یا نظرات خود را زیر این پست با ما مطرح کنید.
مطالب بیشتر در این مورد:
افزودن پس زمینه های سفارشی برای پست و برگه وردپرس
معرفی افزونه بستن نظرات در برگه های وردپرس با No Page Comment
افزونه انتقال آدرس برگه به لینک جدا
آموزش نحوه ارسال پست های مهم در وردپرس – پست سنجاق شده در وردپرس چیست؟
با تجربه در آموزش، طراحی وب، و توسعه افزونههای وردپرس، تلاش میکنم فناوری رو ساده، کاربردی و الهامبخش آموزش بدم. در مسیر رشد شخصی و حرفهای، عاشق یادگیری، اشتراکگذاری و خلق ارزشم.
لیست نظرات