انتقال سایت از جوملا به وردپرس + انتقال محتویات و مطالب

تغییر سیستم مدیریت محتوای جوملا به وردپرس ، خوب امروز تصمیم گرفتم به پست و آموزش واسه افرادی که قصد دارند از سیستم جوملا به وردپرس مهاجرت کنند قرار بدم خوب کار به صورت زیر انجام میشه.
قدم اول در انتقال سایت از جوملا به وردپرس ایجاد یک وردپرس در هاست جدید یا ساب دامین در هاست فعلی و درکل راه اندازی یک سایت وردپرس کاملا پاک هست !
پس از نصب وردپرس افزونه FG Joomla to WordPress را نصب و فعال کنید.
پس از نصب افزونه به بخش ابزار > درون ریزی بروید و از ابزارهای موجود ابزار Joomla (FG) را انتخاب کنید.
حالا شما با صفحه ای مانند صفحه زیر روبرو می شوید ؛
حالا مطابق عکس اطلاعات مورد نظر از دیتابیس سایت جوملای خود و پورت میزبان را مشخص کنید.
برای بدست آوردن اطلاعات دیتابیس سایت جوملای خود به داشبورد جوملای خود را مراجعه کنید و از طریق بخش سرور Global Configuration » Server اطلاعات میزبان را بدست آورید.همچنین این اطلاعات را می توانید از طریق فایل configuration.php موجود در روت سایت جوملای خود بیابید.
پس از ارائه پایگاه داده های خود، ” Behavior” را انتخاب کنید. اگر می خواهید فایل های رسانه ای مانند تصاویر را از جوملا به وردپرس وارد کنید اطمینان حاصل کنید که گزینه ی Force media import را تیک زده اید. در نهایت بر روی گزینه ی “Import content from Joomla to WordPress” کلیک کنید.
این افزونه یک اسکریپت اجرا و شروع به انتقال مطالب شما از جوملا به وردپرس خواهد کرد. بسته به اینکه چه مقدار مطالب داشته باشید، روند انتقال ممکن است طول بکشد. پس از اتمام عملیات بایستی با پیامی مشابه پیام زیر مواجه شوید ؛
هنگامی که همه ی مطالب خود را از جوملا به وردپرس منتقل کردید، گام بعدی این است که تمام لینک های داخلی خراب شده را تعمیر کنید. به سمت پایین صفحه ی منتقل دهنده ی جوملا (FG) حرکت کنید و بر روی دکمه Modify internal links کلیک کنید.
و پایان ! این روش کاملا تست شده و در آخرین بار ۲۴۰۰ مطلب انتقال داده شده است.
و اما اگر بخواین محتویاتتون رو از جوملا به وردپرس انتقال بدین کامل تر اینجا توضیح دادیم:
آموزش انتقال مطالب از سیستم جوملا به وردپرس
و اما یه تاریخچه کوچک از وردپرس و اینکه چرا وردپرس را انتخاب کنیم؟
اگر علاقه مند به داشتن اطلاعات درباره تاریخچه وردپرس از سال 2003 تا 2018 هستید حتما این مطلب را مطالعه کنید. شاید شما به تازگی با این سیستم مدیریت محتوا آشنا شده باشید اما در اصل این CMS تاریخچه ای پربار و طولانی دارد. در این پست ما می خواهیم نگاهی دوباره به تاریخچه وردپرس برای نشان دادن چگونگی شکل گیری آن در طول زمان داشته باشیم.
وردپرس محبوب ترین سیستم مدیریت محتوا در اینترنت است که بیش از 31 درصد وبسایت ها از آن استفاده می کنند. داستان وردپرس مربوط به زمانی می شود که این پروژه توسط یک جامعه متشکل از توسعه دهندگان، کاربران و حامیان هدایت می شد. داستان وردپرس از آنجا آغاز شد که توسعه نرم افزارهای وبلاگ نویسی موجود یعنی b2 / cafelog توسط توسعه دهندگان اصلی آن متوقف شد.
در سال 2003، دو کاربر b2/cafelog به نام های Matt Mullenweg و Mike Little تصمیم به راه اندازی یک پلتفرم جدید گرفتند. آن ها احتمالا نمی دانستند که این سفری که شروع کرده اند به جایی می رسد که میلیون ها کاربر در جهان را درگیر خود می کند؛ هزاران شغل ایجاد خواهد کرد و کل صنعت توسعه دهندگان، طراحان، نویسندگان، وبلاگ نویسان و ناشران وب، را متحول می کند. در تاریخ 27 می سال 2003 Matt اعلام کرد که اولین نسخه وردپرس در دسترس قرار دارد و کاربران می توانند از آن استفاده کنند و اولین نسخه توسط جامعه اینترنت با موفقیت پذیرفته شد. نسخه اول وردپرس شامل یک رابط کاربری جدید وبا با قالبی جدید و سازگار با XHTML 1.1 بود. قسمت ویرایشگر پست مانند عکس زیر بود:
در ماه مه سال 2004 نسخه 1.2 وردپرس با معماری جدید که قابلیت افزونه ها بود، عرضه شد. یکی از قابلیت ها و سیاست های کاری Matt این بود که کاربران می توانستند با نوشتن افزونه به جامعه وردپرس کمک کرده و همچنین علاوه بر پیشرفت سایت خود، به درآمد زایی از طریق افزونه ها نیز فکر کنند.
در آن زمان وردپرس خود را به جامعه وبلاگ نویسان به خوبی معرفی کرد و به مرور راه را برای وبمستر ها آسان و آسان تر نمود. یکی از بزرگترین رهبران وبلاگ نویسان و ارائه دهندگان ابزار وبلاگ در آن زمان Moveable Type بود.
آن ها شرایطی برای ارائه ابزار معرفی کردند که به نفع کاربران نبود و همین دلیلی شد که برخی به دنبال پلتفرم جدیدی باشند. نسخه 1.2 وردپرس که یک ورژن بلند پروازانه بود با قابلیت هایی که باعث راحتی بیشتر کاربران می شد به جامعه معرفی شد و همین باعث شد نرخ رشد وردپرس بیش از پیش افزایش یابد.
در حال حاضر وردپرس یکی از محبوب ترین و بهترین سیستم های مدیریت محتوای(CMS) است که به صورت متن باز و کاملا رایگان ارائه می شود (لازم به ذکر است که وردپرس بر پایه مجوز GPL است) که شما می توانید با کمک آن یک سایت قدرتمند را راه اندازی کنید. یکی از ویژگی های مثبت سیستم مدیریت محتوا وردپرس برنامه نویسی آن به زبان قدرتمند php می باشد که یکی از پرکاربردترین زبان های برنامه نویسی تحت وب است.
سلام خدمت شما، در خدمتتون هستم
سلام خدمت شما، در خدمتتون هستم
-
چگونه از غول های فارسی بک لینک رایگان بگیریم ؟!!!
26 اسفند 139518 1,229 0 -
افزونه پنل کاربری حرفه ای و بهترین افزونه ثبت نام وردپرس MemberShip Pro درگاه زرین پال
12 شهريور 139915 5,266 5 -
افزایش سرعت بارگذاری – بهترین افزونه های کش وردپرس
20 آذر 139314 282 0 -
دانلود افزونه Gravity Forms : ساخت انواع فرم های وردپرس
27 آذر 139313 373 0 -
ارسال خودکار مطالب سایت به شبکه های اجتماعی ( ارسال مطالب در تلگرام و اینستاگرام )
14 تير 13979 3,421 0 -
آموزش قرار دادن سه نقطه برای متن های بسیار طولانی در وب سایت
8 تير 13969 1,740 3 -
معرفی و مقایسه 7 افزونه مشاور املاک وردپرس – ساخت سایت املاک وردپرس
2 ارديبهشت 13979 2,897 5 -
آموزش افزونه حتما بخوانید وردپرس
25 بهمن 13958 369 5
-
آموزش انتخاب کلمات کلیدی پربازدید + 8 ابزار رتبه کلمه کلیدی در گوگل
12 فروردين 14041 1,393 5 -
بهترین ابزار بررسی سئو سایت | کنسول جستجو گوگل و ابزار Google Keyword Planner
12 فروردين 14040 645 0 -
10 نکته تولید محتوای سئو شده جامع و پیشرفته + ( سئو مطالب وردپرس )
10 فروردين 14040 386 5 -
27 فاکتور سئو داخلی On Page Seo در سال 2025 | آموزش سئو داخلی
8 فروردين 14041 399 5 -
آموزش کامل گوگل سرچ کنسول (Google Search Console) + راهنمای جامع ثبت سایت و افزایش بازدید
3 فروردين 14042 879 5 -
چگونه هزینه تبلیغات در گوگل را محاسبه کنیم؟
7 بهمن 14030 94 5 -
تبلیغاتی که هیچکس نمیتواند آنها را نادیده بگیرد! (فرمول موفقیت)
22 آذر 14030 116 5 -
بهترین راهحل برای مدیریت و جمعآوری اطلاعات با فرم ساز وردپرس
20 آذر 14030 169 5
تبلیغات متنی
به این مطالب نیز شاید علاقه مند باشید ...
مطالب مشابه
آموزش انتخاب کلمات کلیدی پربازدید + 8 ابزار رتبه کلمه کلیدی در گوگل
در تاریخ ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ این آموزش به روزرسانی شد | 8 ابزار بررسی کلمات کلیدی اضافه شد. در این مقاله به بررسی وضعیت کلمات کلیدی در گوگل و روشهای یافتن بهترین کلمات کلیدی میپردازیم. همچنین، نحوه انتخاب کلمه کلیدی مناسب و جستجوی کلمات کلیدی را برای بهبود رتبه در نتایج جستجوی گوگل آموزش خواهیم […]
بهترین ابزار بررسی سئو سایت | کنسول جستجو گوگل و ابزار Google Keyword Planner
این مقاله به بررسی روشهای بهینهسازی سایت برای موتورهای جستجو میپردازد. در این مطلب، ابزارهایی مانند Google Keyword Planner برای یافتن کلمات کلیدی، افزونه SEO Auto Linker برای بهبود لینکسازی داخلی، و همچنین Google Analytics جهت تحلیل عملکرد سایت معرفی شدهاند. اگر میخواهید رتبه سایت خود را در نتایج جستجو ارتقا دهید، استفاده از ابزارهای […]
10 نکته تولید محتوای سئو شده جامع و پیشرفته + ( سئو مطالب وردپرس )
آبا این عبارات کلیدی سوالات شما هم بوده است؟ آموزش تولید محتوای سئو شده ، اصول سئو در تولید محتوا ، تولید محتوا بر اساس اصول سئو ، اصول نگارش سئو ، رعایت اصول سئو در محتوا ، اصول محتوای سئو در نویسندگی ، چگونه یک متن را سئو کنیم ، چگونه یک متن سئو […]
27 فاکتور سئو داخلی On Page Seo در سال 2025 | آموزش سئو داخلی
در این مقاله به فاکتورهای سئو داخلی، به 27 فاکتور آموزش سئو داخلی سایت (on page seo) در سال 2025 پرداخته ایم. با ما همراه شوید تا سایت خود را با جدید ترین فاکتورهای سئو داخلی 2025 بهینه کنید. آموزش امروز، هدیه ویژه ما برای شما کاربران پروان وب می باشد. در این مقاله یک […]
لیست نظرات