ده مزیت سرور مجازی ویندوز برای کسب و کار شما
در طی چند سال اخیر، شهرت سرور های مجازی در میان مدیران وب سایت ها، به طور روز افزون، در حال افزایش است. هاست های مجازی، در حقیقت، یک سرور فیزیکیِ بزرگ هستند که به بخش های کوچک مجازی تفکیک شده و سرور های مجازی را تشکیل می دهند. منابع مورد استفاده هر کدام از این سرور های کوچکتر، نظیر RAM، CPU، و فضای دیسک هارد، ویژه و مختص به خود آن ها است. سرور مجازی ویندوز به دلیل دسترسی راحت و کاربردهای بسیاری که دارد محبوبیت خاصی دارد.
چه سروری انتخاب کنیم؟
از آنجایی که هر سرور مجازی در محیطی مستقل از همتایان خود فعالیت می کند و در واقع این محیط تنها به همان سرور انحصار دارد، عملکرد وب سایت شما تحت تاثیر وب سایت های دیگری که از سرور اصلی یکسان با وب سایت شما استفاده می کنند، قرار نمی گیرد. سرور مجازی، همچنین، انعطاف پذیری فراوانی دارد و برای شما امکان پیکر بندی محیط سایت بسته به نیاز های کسب و کارتان و کاملا مطابق میل شما وجود دارد.
سرور مجازی چیست؟
سرور مجازی، ادغامی از خصوصیات و مزیت های سرور های اشتراکی و اختصاصی می باشد؛ از این رو، امروزه، به گزینه پر طرفدار تر میان افراد تبدیل شده است.
بسته به نوع سیستم عاملی که بر روی سرور اجرا می کنید، سرور مجازی می تواند به دو دسته سرور مجازی لینوکس و سرور مجازی ویندوز تقسیم شود.
با در نظر گرفتن تعداد زیاد سرویس های ارائه دهنده سرور های مجازی موجود در بازار، انتخاب کردن یک سرور های مجازی ویندوز که در عین ارزان قیمت بودن، قابل اطمینان نیز باشد کار ساده ای نیست. برای این پیدا کردن سرور مناسب شما مستلزم آن هستید که ابتدا به درک کلی از نقاط ضعف و قوت سرور های مجازی ویندوز دست پیدا کنید.
دوستدار بودجه های محدود
به مرور زمان و به دنبال گسترش و توسعه کسب و کار شما، رفت و آمد در وب سایت شما افزایش می یابد. در این هنگام، نیاز به ارتقا کاملا حس خواهد شد. بسیاری از افراد به دلیل سهولت و ارزان بودن سرور های اشتراکی در ابتدای شروع و فعالیت کسب و کار خود از این نوع سرور ها بهره می برند. اما اگر از سرور اشتراکی استفاده می کنید، پس از توسعه کسب و کار، ارتقای آن به هیچ وجه ایده خوبی نیست. همچنین پرداختن هزینه های هنگفت برای راه اندازی یک سرور اختصاصی نیز معقول و به صرفه نیست.
سرور های مجازی، یک جایگزین مقرون به صرفه
برای این دست از کسب و کار ها که تازه در مسیر پیشرفت و گسترش قرار گرفته اند، سرور های مجازی ویندوز بسیار کار آمد می باشند. این سرور ها قیمت چندان زیادی ندارند و برای کسب و کار های متوسط ارزنده و به صرفه هستند. قیمت سرور های مجازی از سرور های اشتراکی کمی بیشتر و نسبت به سرور های اختصاصی به مراتب کمتر است. همین موضوع این سرور ها را برای هر کسب و کاری لازم و ضروری کرده است.
بزرگترین عیب سرور اشتراکی در مقایسه با سرور مجازی
اصلی ترین عیب سرور اشتراکی، مشترک بودن منابع مورد استفاده سرور توسط چندین وب سایت به طور همزمان است. در نتیجه اگر موج رفت و آمد در یک وب سایت که در سرور با سایت شما شریک یا به اصطلاح همسایه است، به طور ناگهانی افزایش یابد، به سایت شما منابع کافی نمی رسد؛ این مسئله باعث کندی سرعت بارگیری صفحات سایت و در نهایت عدم رضایت بازدید کنندگان می شود و احتمال زیادی وجود دارد که به از دست رفتن کاربران احتمالی منجر شود.
انحصاری بودن منابع سرور
با صرف مقدار کمی هزینه بیشتر و با استفاده از یک سرور مجازی ویندوز شما از این مشکل رهایی می یابید. در این سرور ها منابع شما توسط سایت های همسایه مصرف نمی شود چرا که هر سرور توسط بخشی از سرور اصلی میزبانی می شود و منابع اختصاصی خودش را دارا می باشد. اجرا کردن یک وب سایت در محیط مستقل موحب می شود سایت شما به طور مستمر و بدون قطع شدن فعالیت کند و یک تجربه عالی را به کاربران ارائه دهند.
اطمینان بیشتر و امنیت بالاتر
سرورهای مجازی همچنین به امنیت اطلاعات و دادههای شما اهمیت زیادی می دهند و تمرکز زیادی بر روی جلوگیری از سرقت دادهها در مقابل هکرها و در حملههای سایبری دارند. اصلی ترین دلیلی که سایت شما دچار ویروس می شود، داشتن سایت های شریک در سروری است که سایت شما بر روی آن قرار دارد. هنگامی که یکی از این سایت های همسایه مورد حمله قرار بگیرد چون سرور آنها با سایت شما مشترک است اطلاعات شما نیز از دست خواهند رفتند. در سرورهای مجازی شما از سرور مختص به خود استفاده می کنید و لازم نیست نگران بی احتیاطی دیگران باشید. در این سرورها تمامی دادهها، نرم افزارها، تنظیمات و غیره سایت شما امن نگه داشته میشود و حتی اگر یکی از سایت های همسایه شما به بدافزار دچار شود به سایت شما هیچ آسیبی نمیرسد.
مدیریت بهتر سرور
به این خاطر که سایت شما در سرور مجازی از سایر کاربران سرور مستقل می ماند، شما کنترل و تسلط بیشتری بر روی سرور خواهید داشت. شما از این امکان برخوردار هستید که تمامی تنظیمات سرور خود را مطابق میل و اراده خود تغییر داده و کاملا به شکل دلخواه در بیاورید؛ شما همچنین این اجازه را دارید که سیستم عامل مورد پسند خودتان را روی آن سرور نصب کنید؛ از آن جایی که سیستم عامل مورد استفاده سرور به انتخاب شما است، شما می توانید نرم افزارهایی که با سیستم عامل سرور سازگاری دارند را نیز شخصی سازی کنید. این امور در سرورهای اشتراکی ممکن نیستند چرا که در سرور اشتراکی هر فرد می خواهد نظر خودش را بر روی سرور اعمال کند و این نظرات با هم در تداخل می باشند. به همین دلیل نمی توان روی سرور تسلط کامل و کافی داشت.
سهولت استفاده از سرور
سرور های بر پایه و اساس ویندوز برای صاحبان کسب و کار هایی که از اطلاعات فنی زیادی در زمینه هاست و سرور برخوردار نیستند، بسیار کاربر دوست به شمار می روند. با خرید این سرور یک صفحه کاربری در اختیار شما قرار می گیرد که توسط آن می توانید به اموری نظیر مدیریت، انتشار مطالب و تغییر سایت برای تناسب با شرایط رسیدگی کنید. همچنین با استفاده از این ابزار می توانید به آسانی محتوای گرافیکی برای سایت خود ایجاد کنید.
مدیریت پشتیبان گیری
هنگام خریداری سرور مجازی، ارائه دهنده باید روشی برای پشتیبان گیری اطلاعات و داده ها در اختیار شما قرار دهد. به این خاطر که ممکن است در شبکه سرور هر اتفاقی رخ دهد. توصیه می ¬شود تنها از سرویسی استفاده شود که حتما امکان تهیه نسخه پشتیبان را به شما بدهد. شما همچنین می¬ توانید سرور خود را به گونه ای تنظیم کنید تا در زمان های از پیش تعیین شده و به صورت خودکار، از اطلاعات شما نسخه پشتیبان گرفته شده و بر روی همان سرور، ذخیره کند.
نکات پایانی و جمع بندی
هنگامی که تصمیم می گیرید یک کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنید و در فضای مجازی رشد و حرکت کنید، بدیهی است که نمیخواهید به مرور زمان به عقب باز گردید. برای وقوع این امر لازم است که یک میزبان مناسب را برای کسب و کار خود در نظر داشته باشید. با انتخاب سرور مجازی و خرید آن شما بر سرویس خود کاملا تسلط خواهید داشت. با سرور مجازی ویندوز از قابلیت هایی همچون امنیت با سطح بسیار بالاتر، سرعت بیشتر، انعطاف پذیری و کارآیی نسبت به سرور های اشتراکی برخوردار خواهید شد.
سلام خدمت شما، در خدمتتون هستم
سلام خدمت شما، در خدمتتون هستم
-
چگونه از غول های فارسی بک لینک رایگان بگیریم ؟!!!
15 فروردين 140418 1,280 0 -
افزونه پنل کاربری حرفه ای و بهترین افزونه ثبت نام وردپرس MemberShip Pro درگاه زرین پال
12 شهريور 139915 5,297 5 -
افزایش سرعت بارگذاری – بهترین افزونه های کش وردپرس
20 آذر 139314 300 0 -
دانلود افزونه Gravity Forms : ساخت انواع فرم های وردپرس
27 آذر 139313 386 0 -
آموزش قرار دادن سه نقطه برای متن های بسیار طولانی در وب سایت
8 تير 13969 1,760 3 -
معرفی و مقایسه 7 افزونه مشاور املاک وردپرس – ساخت سایت املاک وردپرس
2 ارديبهشت 13979 2,918 5 -
ارسال خودکار مطالب وردپرس به تلگرام، اینستاگرام و سایر شبکههای اجتماعی
1 ارديبهشت 14049 3,492 0 -
آموزش افزونه حتما بخوانید وردپرس
25 بهمن 13958 382 5
-
چگونه خطای 502 Bad Gateway در وردپرس را برطرف کنیم؟
5 ارديبهشت 14040 12 0 -
رفع ارور Memory Limit Exhausted در وردپرس (راهنمای کامل حل مشکل کمبود حافظه در وردپرس)
3 ارديبهشت 14040 27 0 -
نحوه رفع خطای Destination Folder Already Exists در وردپرس
3 ارديبهشت 14040 18 0 -
فعال سازی SSL وردپرس HTTPS رایگان با افزونه Really simple ssl
3 ارديبهشت 14041 347 5 -
چگونه خطای 400 Bad Request در وردپرس را برطرف کنیم؟
1 ارديبهشت 14040 33 5 -
ارسال خودکار مطالب وردپرس به تلگرام، اینستاگرام و سایر شبکههای اجتماعی
1 ارديبهشت 14049 3,492 0 -
ایجاد دوره آموزشی آنلاین در وردپرس با 5 افزونه راه اندازی سیستم آموزشی (LMS)
31 فروردين 14041 1,161 4.5 -
راهنمای جامع انتقال وردپرس به دامنه جدید
31 فروردين 14041 1,029 5
تبلیغات متنی
به این مطالب نیز شاید علاقه مند باشید ...
مطالب مشابه
چگونه خطای 502 Bad Gateway در وردپرس را برطرف کنیم؟
مواجه شدن با خطای 502 Bad Gateway در سایت وردپرسی میتواند بسیار آزاردهنده باشد، بهویژه زمانی که کاربران دیگر نمیتوانند به سایت شما دسترسی پیدا کنند. این خطا معمولاً زمانی رخ میدهد که یکی از سرورها پاسخ نامعتبری از یک سرور دیگر دریافت میکند و در نتیجه، ارتباط بین مرورگر و سایت قطع میشود. در […]
راهنمای آموزش طراحی گرافیک کامپیوتری برای مبتدیان
در دنیای پرشتاب طراحی گرافیک، آشنایی با مفاهیم پایه طراحی گرافیک برای هر طراح امری ضروری است. اگر شما هم به دنبال ورود به این حوزه جذاب و خلاقانه هستید، باید با اصول و مبانی گرافیک کامپیوتری آشنا شوید. این مقاله به شما کمک می کند تا با اصول طراحی گرافیک، نرم افزارهای مورد نیاز و مهارت های […]
رفع ارور Memory Limit Exhausted در وردپرس (راهنمای کامل حل مشکل کمبود حافظه در وردپرس)
آیا در سایت وردپرسیتان با پیغام خطای “محدودیت حافظه وردپرس تمام شده است” یا “Allowed memory size exhausted” مواجه شدهاید؟ این خطا یکی از مشکلات رایج در وردپرس است که بیشتر در هاستهای اشتراکی دیده میشود. خوشبختانه رفع این خطا چندان دشوار نیست و با افزایش محدودیت حافظه PHP میتوان آن را به سادگی حل […]
نحوه رفع خطای Destination Folder Already Exists در وردپرس
خطای «پوشه مقصد از قبل وجود دارد» یا “Installation failed: destination folder already exists.” یعنی چه و چرا اتفاق میافتد؟ اگر هنگام نصب یا بهروزرسانی یک افزونه یا قالب در وردپرس با پیامی با این مضمون مواجه شدید: نصب ناموفق: پوشه مقصد از قبل وجود دارد یا Installation failed: destination folder already exists نگران نباشید، […]
لیست نظرات