ویبلی چیست ؟ مقایسه امکانات وردپرس با امکانات ویبلی – قسمت دوم

قسمت اول این مقاله را از اینجا بخوانید.
در این مقاله ی دو قسمتی، در خدمت شما عزیزان هستیم با بحث و نتیجه گیری درباره ی مقایسه وردپرس با ویبلی . شاید سوال باشد که ویبلی چیست ؟ ما امکانات ویبلی را با امکانات وردپرس مقایسه میکنیم و در خلال آن میگوییم که ویبلی چیست ؟ شما برای ساخت وبسایت با ویبلی به شناخت آن نیاز دارید ! پس به سراغ معرفی و مقایسه وردپرس با ویبلی میرویم.
در این قسمت از مقاله ، امکانات وردپرس با امکانات ویبلی را که شامل مقایسه قالب های وردپرس و قالب های ویبلی و سهولت استفاده از ویبلی و وردپرس است را مورد بررسی قرار میدهیم.
سهولت استفاده از ویبلی
هم Weebly و هم WordPress به راحتی استفاده میشوند و به سادگی قابل استفاده هستند ، و هر دو سیستم مدیریت محتوای بسیار خوبی هستند که شما را قادر میسازد تا وب سایتهای زیبا و فوق العاده را بسازید. با این حال، اگر قبلا هیچ نوع تجربه مدیریت وب سایت را نداشته اید، شکی نیست که Weebly گزینه بهتری برای شما خواهد بود. به همان اندازه، اگر به دنبال ایجاد یک سایت بزرگ هستید که شامل ویژگیهای و قابلیتهای متعدد باشد، در اینصورت WordPress انتخاب بهتری خواهد بود.
سهولت استفاده از وردپرس
وردپرس تجربه طراحی بسیار متفاوت ارائه میدهد و شما را قادر میسازد تا وب سایتهای زیبا را با راحتی طراحی کنید. وردپرس در مقایسه با Weebly امکانات مناسبی دارد اما استفاده از آن مقداری پیچیده تر است. اگر هیچ تجربهای از طراحی وب نداشته باشید و یا تا به حال از WordPress استفاده نکرده اید، پس باید درباره ی برخی از امکانات آن شروع به مطالعه کنید. با این حال، با وجود سایت های زیادی که در زمینه وردپرس مطلب مینویسند و آموز میدهند ( مانند سایت پروان وب ) ، با مطالعه ی مطالب میتوانید اطلاعات زیادی در مورد استفاده از WordPress در سرتاسر شبکه پیدا کنید.
تجربه طراحی WordPress شما بسته به قالب های سایت و ابزارهایی که تصمیم میگیرید از آن استفاده کنید ، متفاوت خواهد بود. بسیاری از سازندگان WordPress این سایت را برای اجرای هر گونه تغییر در سایت، نیازمند کد میکنند. اما زیبایی WordPress این است که برای امکان مورد نظر شما، ابزاری فراهم میکند، بنابراین اگر نمیخواهید حتی 1 خط کد بنویسید اما به مقصود خود برسید ، نیازی نیست! از امکانات وردپرس لذت ببرید.
در اکثر قالب های وردپرس ، میتوانید از طریق گزینه ی سفارشی سازی در منوی وردپرس، امکانات مورد نظر خود را در وردپرس ایجاد کنید.
سهولت استفاده از ویبلی
از امکانات ویبلی ، ابزار طراحی وب به صورت ساده ( کشیدن و رها کردن )است، بنابراین هر چیزی که شما برای طراحی یک سایت زیبا نیاز دارید، بلافاصله در دسترس شما قرار خواهد گرفت. هنگامی که عضو Weebly شدید، میتوانید از بین قالب های متعدد Weebly انتخاب کنید. سپس قالب انتخابی شما در داخل ویرایشگر Weebly باز خواهد شد، جایی که شما میتوانید المانهای طراحی را روی صفحه بکشید و سایت خود را سفارشی کنید.
عناصر ویرایشگر قالب ویبلی، شامل متن، عکس، نقشه و ویدیو میشوند. همچنین میتوانید به راحتی صفحاتی را به هم اضافه کنید، اطلاعات SEO و … را اضافه کنید.
واسط Weebly بسیار ساده است، که به ساده کردن فرآیند طراحی کمک میکند و باعث میشود سایت شما سریع و سرگرمکننده باشد. دستورالعملهای روشن در مورد نحوه استفاده از ویرایشگر کشیدن و رها کردن نیز نمایش داده میشوند و ویژگیهای متفاوتی را در دسترس قرار میدهند. همه امکانات وردپرس و ابزارها وجود دارند، بنابراین هیچ نیازی به نصب یا ارتقای قالب ، وجود ندارد.
مقایسه سهولت استفاده از وردپرس و ویبلی
قطعا ویبلی برای سهولت استفاده، بالاتر از وردپرس است و برای مبتدیان و یا آنهایی که زمان محدودی دارند ، عالی است. با این حال، هزینه ی استفاده از آن، این است که شما از انتخابها، ویژگیها و در نهایت کنترل بر روی سایت خود و طراحی آن ، کمتر بهره مندید ؛ در واقع در مقایسه با وردپرس، حق انتخاب کمتری دارید.
یادگیری وردپرس و نحوه ی استفاده از آن، کمی بیشتر طول میکشد و مدت زمان بیشتری طول میکشد تا سایت شما آماده ی استفاده شود. اما ابزارهای متعددی که WordPress در اختیار شما قرار میدهد، به این معنی است که شما میتوانید از خلاقیت بیشتری برای طراحی سایت خود استفاده کنید. و از همه مهمتر، WordPress میتواند تمام ویژگیها و قابلیتهایی را فراهم کند که وب سایت شما برای ارتقاء و رشد، ممکن است به آن نیاز داشته باشد .
قالب های وردپرس و قالب های ویبلی
هم WordPress و هم Weebly قالب هایی را فراهم میکنند که توسط آنها شما میتوانید وب سایت خود را سر و سامان دهید. چه شما یک فروشگاه eCommerce، داشته باشید، چه وبلاگ، یا چه وبسایت معرفی محصولات، هر دو سیستمعامل دارای گسترهای از قالب ها برای برآورده کردن نیاز شما هستند.
ابتدا به سرغ قالب های وردپرس برویم.
قالب های وردپرس
اگر برای مدیریت سایت خود، از وردپرس استفاده کنید، شما هزاران قالب را در دستان خود خواهید داشت. قالب های رایگان وردپرس را می توان در سایت قالب وردپرس ( مانند پروان وب ) و همچنین از روی داشبورد WordPress در مخزن WordPress پیدا کرد. سایت شما هر موضوعی که داشته باشد، میتوانید یک تم مناسب برای سایت خود پیدا کنید.
قالب های اختصاصی و ویژه را می توان از تعدادی از سایت ها و توسعه دهندگان قالب خریداری کرد. هنگام انتخاب و خرید یک قالب WordPress، همیشه مطمئن شوید که از یک سایت معروف، مانند پروان وب، خرید میکنید. فقط کمی از تحقیقات را انجام دهید تا مطمئن شوید که ازسایت یا فردی با سابقه و مطمئن خریداری کنید؛ زیرا قالب های وردپرس بسیار مهم هستند.
قالب های اختصاصی وردپرس ، دارای ویژگیهای پیشرفته است و معمولا گزینههای پشتیبانی بهتری نسبت به قالب های رایگان است. آنها همچنین اغلب شامل افزونه های یکپارچه و مناسب برای اضافه کردن کارایی بیشتر به سایت شما هستند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انتخاب یک قالب رایگان یا اختصاصی، راهنمای قالب ها را در وب سایت وردپرس بخوانید.
اما چه تفاوتی میان قالب های ویبلی و قالب های وردپرس وجود دارد؟ به سراغ معرفی امکانات قالب های ویبلی میرویم.
قالب های ویبلی
قالب های ویبلی از پیش ساخته شده ، قابل سفارشی کردن و قابل تنظیم هستند.شما به راحتی میتوانید پس زمینه ی قالب ها را عوض کنید، فونت های سفارشی استفاده کنید و خلاصه هر چیزی که جلوی چشم شماست، تغییر دهید.
قالب های ویبلی میتوانند یا یک کلیک، روی ویرایشگر نمایش داده شوند. به راحتی با کشیدن و رها کردن تصویر ها را جا به جا کنید. تمام قالب های ویبلی، واکنش گرا، مدرن و بصری هستند.
مقایسه ی قالب های وردپرس یا ویبلی
در مقایسه ی قالب های وردپرس یا ویبلی میتوان گفت که خیلی واضح است که وردپرس سر است ! اگرچه ویبلی قالب های مناسب خوبی دارد، اما تنوع قالب های وردپرس را در نظر نگرفت! وردپرس از لحاظ امکانات در قالب، برتر از ویبلی است.
قسمت سوم این مقاله را به زودی در سایت پروان وب خواهید خواند.
سلام خدمت شما، در خدمتتون هستم
سلام خدمت شما، در خدمتتون هستم
-
چگونه از غول های فارسی بک لینک رایگان بگیریم ؟!!!
15 فروردين 140418 1,280 0 -
افزونه پنل کاربری حرفه ای و بهترین افزونه ثبت نام وردپرس MemberShip Pro درگاه زرین پال
12 شهريور 139915 5,297 5 -
افزایش سرعت بارگذاری – بهترین افزونه های کش وردپرس
20 آذر 139314 300 0 -
دانلود افزونه Gravity Forms : ساخت انواع فرم های وردپرس
27 آذر 139313 386 0 -
آموزش قرار دادن سه نقطه برای متن های بسیار طولانی در وب سایت
8 تير 13969 1,760 3 -
معرفی و مقایسه 7 افزونه مشاور املاک وردپرس – ساخت سایت املاک وردپرس
2 ارديبهشت 13979 2,918 5 -
ارسال خودکار مطالب وردپرس به تلگرام، اینستاگرام و سایر شبکههای اجتماعی
1 ارديبهشت 14049 3,492 0 -
آموزش افزونه حتما بخوانید وردپرس
25 بهمن 13958 382 5
-
چگونه خطای 502 Bad Gateway در وردپرس را برطرف کنیم؟
5 ارديبهشت 14040 12 0 -
رفع ارور Memory Limit Exhausted در وردپرس (راهنمای کامل حل مشکل کمبود حافظه در وردپرس)
3 ارديبهشت 14040 27 0 -
نحوه رفع خطای Destination Folder Already Exists در وردپرس
3 ارديبهشت 14040 18 0 -
فعال سازی SSL وردپرس HTTPS رایگان با افزونه Really simple ssl
3 ارديبهشت 14041 346 5 -
چگونه خطای 400 Bad Request در وردپرس را برطرف کنیم؟
1 ارديبهشت 14040 33 5 -
ارسال خودکار مطالب وردپرس به تلگرام، اینستاگرام و سایر شبکههای اجتماعی
1 ارديبهشت 14049 3,492 0 -
ایجاد دوره آموزشی آنلاین در وردپرس با 5 افزونه راه اندازی سیستم آموزشی (LMS)
31 فروردين 14041 1,161 4.5 -
راهنمای جامع انتقال وردپرس به دامنه جدید
31 فروردين 14041 1,029 5
تبلیغات متنی
به این مطالب نیز شاید علاقه مند باشید ...
مطالب مشابه
چگونه خطای 502 Bad Gateway در وردپرس را برطرف کنیم؟
مواجه شدن با خطای 502 Bad Gateway در سایت وردپرسی میتواند بسیار آزاردهنده باشد، بهویژه زمانی که کاربران دیگر نمیتوانند به سایت شما دسترسی پیدا کنند. این خطا معمولاً زمانی رخ میدهد که یکی از سرورها پاسخ نامعتبری از یک سرور دیگر دریافت میکند و در نتیجه، ارتباط بین مرورگر و سایت قطع میشود. در […]
رفع ارور Memory Limit Exhausted در وردپرس (راهنمای کامل حل مشکل کمبود حافظه در وردپرس)
آیا در سایت وردپرسیتان با پیغام خطای “محدودیت حافظه وردپرس تمام شده است” یا “Allowed memory size exhausted” مواجه شدهاید؟ این خطا یکی از مشکلات رایج در وردپرس است که بیشتر در هاستهای اشتراکی دیده میشود. خوشبختانه رفع این خطا چندان دشوار نیست و با افزایش محدودیت حافظه PHP میتوان آن را به سادگی حل […]
نحوه رفع خطای Destination Folder Already Exists در وردپرس
خطای «پوشه مقصد از قبل وجود دارد» یا “Installation failed: destination folder already exists.” یعنی چه و چرا اتفاق میافتد؟ اگر هنگام نصب یا بهروزرسانی یک افزونه یا قالب در وردپرس با پیامی با این مضمون مواجه شدید: نصب ناموفق: پوشه مقصد از قبل وجود دارد یا Installation failed: destination folder already exists نگران نباشید، […]
فعال سازی SSL وردپرس HTTPS رایگان با افزونه Really simple ssl
چگونه https را فعال کنیم ؟ آموزش فعال سازی ssl رایگان با بهترین ssl رایگان let’s encrypt. روش های مختلف فعال سازی ssl در وردپرس را بررسی خواهیم کرد. سپس با دانلود افزونه really simple ssl، اس اس ال رایگان برای سایت وردپرسی خود فعال خواهید کرد. آیا می دانید گوگل وب سایت های غیر SSL […]
لیست نظرات