سقف نورگیر شیشه‌ای

  • منتشر شده توسط ادمین
  • 19 بهمن 1400
  • رپورتاژ
  • بدون دیدگاه

1 - سقف نورگیر شیشه‌ای

به طور کلی شیشه نسبت به مواد دیگر برای ساخت نورگیر ترجیح داده می‌شود؛ زیرا شیشه از ظرافت بیشتری نسبت به اقلام دیگر برخوردار است، نمای واضحی را ارائه می‌دهد، خراشیده نمی‌شود و دراندازه‌ها و انواع مختلف قابل سفارش استنورگیرهای شیشه‌ای یک دکوراسیون همه جانبه هستند، به طور معمول این سقف‌ها روی پشت بام‌های مسطح نصب می‌شوند و میزان نور بهینه را در ساختمان ایجاد می‌کنند، به این ترتیب در مقایسه با استفاده از پنجره‌های نما و اتاق تا سه برابر بیشتر نور را به داخل ساختمان منعکس می‌کنند. ساختمان مسکونی، مجتمع اداری، مدرسه یا دانشگاه نه تنها باید نور طبیعی را تا آنجا که ممکن است ارائه کنند، بلکه از نظر صرفه جویی انرژی نیز باید کارآمد باشند. نورگیرهای شیشه‌ای بهترین راه حل برای این کار هستند. این سقف‌های شیشه‌ای عایق صوتی زیادی را ارائه می‌دهند. یک نورگیر به شما این امکان را می‌دهد که از داخل یک اتاق مستقیم به آسمان نگاه کنید، و مزایای بصری نور طبیعی را به فضای درونی به زیبایی وارد می‌کند.

سقف‌های شیشه‌ای اکثرا از شیشه‌های دو جداره و چند جداره ساخته می‌شوند زیرا شیشه‌های تک جداره به تنهایی وظیفه ایمن نگه داشتن خانه و حفظ گرمای خانه را نمی‌توانند ایفا کنند. بنابراین، مهم است که به دنبال چه نوع شیشه‌هایی برای سقف باشید. شیشه‌های سکوریت مقاوم احتمالاً محبوب‌ترین نوع شیشه برای ساخت سقف‌های شیشه‌ای هستند زیرا در بدترین اتفاقاتی که ممکن است رخ دهد همانند شکستن شیشه، شیشه‌ها به قطعات بسیار کوچکی خرد می‌شوند که هیچ گونه آسیب جدی به افراد نمی رسانند، بنابراین همیشه در این زمینه کارایی داشتند.

مفیدترین مشخصات سقف شیشه‌ای ساخته شده با شیشه لمینت این است که این شیشه‌ها به صورت یک صفحه چند لایه هستند. به زبان ساده، این شیشه به طور معمول حداقل شامل دو صفحه است که با یک لایه pvb  به هم چسبیده می‌شوند و این بدان معناست که اگر هر چیزی صفحه را خرد کند، در همان موقعیت باقی می‌ماند و احتمال صدمه به انسان یا دارایی او زیر صفر است، می‌توان این شیشه‌ها را با لایه‌های بیشتر نیز ساخت، علاوه بر این، این لایه‌ها همچنین به عنوان یک فیلتر UV عمل می‌کنند و تا آنجا که ممکن است اشعه‌های خورشید را منحرف کرده و به حفظ درجه حرارت در محیط داخلی کمک می‌کنند. از نظر دوام و ایمنی در خانه، شیشه‌های چند لایه امنیت بیشتری را برای هر نورگیر سقفی فراهم می‌کنند، زیرا شیشه حتی در صورت شکسته شدن خرد نمی‌شود. یکی دیگر از مزایای شیشه‌های لمینت چند لایه توانایی آنها در کاهش تأثیر سر و صدای خارجی در فضای داخلی است. این نوع شیشه در مقایسه با نورگیر شیشه‌ای دو جداره استاندارد در به حداقل رساندن آلودگی صوتی خارجی بسیار موثرتر است.

 

2 - سقف نورگیر شیشه‌ای

کاربرد شیشه در ساختمان

انواع شیشه‌های شفاف، نیمه شفاف و رنگی، جاذب حرارت، ایمنی، دوجداره، سکوریت و… در ساختمان‌ها برای نما، در و پنجره، تیغه سازی و نظایر آن استفاده می‌شود. استفاده از این متریال در کنار سایر مصالح ساختمانی، توسط فعالان ساخت و ساز و معماران، درخشندگی و زیبایی خاصی به ساختمان می‌بخشد. مهم‌ترین ویژگی‌های شیشه برای استفاده در ساختمان، شفافیت، استحکام، سهولت در نصب، قابلیت عبور نور، قابلیت بازیافت است. این ویژگی‌ها، امکان مشاهده بیرون و درون ساختمان، طراحی آنها به صورت دیده شدن از یک طرف مانند آینه، امکان مقاوم تر کردن آنها با استفاده از پایدار کننده‌ها یا نصب حفاظ ها با توجه به شکنندگی شیشه‌ها، قابلیت نور دهی به داخل خصوصا ساختمان‌هایی که نمای خارجی آنها شیشه‌ای است و امکان بازیافت صددرصدی را فراهم می‌سازد.

کاربرد شیشه ساختمان در قسمت‌‌های مختلف مانند پنجره‌‌ها، شیشه‌‌های دودبند جلوی آسانسور، بالکن، پارتیشن و حمام است. شیشه‌های مورد استفاده در ساختمان در پنجره‌‌ها بیشتر از نوع دو جداره و لمینت و درب شیشه دودبند، شیشه بالکن، شیشه حمام و شیشه پارتیشن، دربهای اتوماتیک عموما 10 میل سکوریت هستند. معمولا شیشه‌های نصب شده در ساختمان‌ها به صورت فریم دار با فریم آلومینیومی و یا فریم لس است. استفاده از شیشه سکوریت 10 میل یا دودبند، از قوانین آتش‌ نشانی است و سازنده‌ ها بدون آن، قادر به دریافت پایان کار نیستند.

 

کاربرد انواع شیشه در ساختمان:

  • شیشه مات شونده برقی

نوع جدید شیشه‌ها، شیشه مات شونده برقی یا شیشه هوشمند می باشد. این نوع شیشه ها اغلب به صورت لمینت بوده و همه ویژگی‌های شیشه لمینت را دارا می‌باشند، مضاف بر اینکه با طلق PDLC موجود بین دوشیشه امکان مات و یا شفاف شدن در کسری از ثانیه با استفاده از جریان برق را دارا هستند. شیشه‌های مات شونده برای ایجاد حریم خصوصی مورد استفاده قرار می‌گیرند و می‌توانند نقش بسزایی در طراحی‌های نوین ساختمانی داشته باشند.

  • شیشه سکوریت

یکی از مهمترین انواع شیشه ساختمانی شیشه سکوریت است. این شیشه در تراس، دودبند، درب ورودی و سایر قیمت‌هایی که به شیشه مقاوم تری نیاز است مورد استفاده قرار می‌گیرد. شیشه سکوریت یا حرارت دیده، از انواع شیشه‌های ایمنی می‌باشد. با فراوری مجدد شیشه فلوت و اعمال حرارت مجدد و خاص به شیشه، میزان مقاومت شیشه را تا چند برابر می‌توان افزایش داد. محصول بدست آمده شیشه سکوریت یا میرال ( شیشه نشکن) می باشد که مقاومت بیشتری در برابر فشار و شکستن از خود نشان می‌دهد. هرگاه نیاز به مقاومت بیشتر باشد، از شیشه سکوریت می‌توان استفاده کرد.

  • شیشه دوجداره

یکی از مهمترین انواع شیشه ساختمانی، شیشه دوجداره و یا چند جداره می‌باشد. ویژگی اصلی این شیشه مقاومت بسیار بالای آن در برابر نفوذ سر و صدا و همچنین حرارات می‌باشد. به عبارت دیگر، شیشه‌های دوجداره عایق مناسب صوتی و حرارتی هستند. شیشه دوجداره از کنار هم قرار گرفتن دو قطعه شیشه و ایجاد فضای خلاء و یا هوای خنثی بین این دو شیشه ساخته می‌شوند. با توجه به کاربری و محل استفاده از شیشه دوجداره، می توان از ترکیب انواع شیشه ها برای دوجداره کردن استفاده کرد : مانند ترکیب شیشه فلوت، مشجر، آینه ای، سکوریت، لمینت و شیشه آینه ای ( شیشه رفلکس یا انعکاس دهنده)

  • شیشه فلوت

شیشه فلوت یا شیشه تخت، اولیه‌ترین حالت شیشه تولید شده می‌باشد. شیشه فلوت در ضخامت‌های مختلف از ۲ میلی متر تا بیش از ۲۰ میلی متر تولید و عرضه می‌شود اما به صورت متداول ضخامت‌های ۴-۸ میلی متر در ساختمان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. شیشه فلوت به دلیل روش تولید خاص خود، اغلب بدون موج و خمیدگی می باشد، به همین دلیل در ساختمان ها و بخصوص پنجره ها کاربرد فراوانی دارد.

 

3 - سقف نورگیر شیشه‌ای

قیمت آینه‌کاری

آینه‌کاری از قدیمی‌ترین شاخه‌های تزئینی معماری ایران است. قدمت این هنر به دوره ساسانیان باز می‌گردد که با در کنار هم قرار دادن قطعات آینه در شکل‌های هندسی و یا تزئینی شکل می‌گیرد. قیمت آینه کاری ساختمان با توجه به فضایی که قرار است آینه کاری در ان انجام شود متفاوت است. آینه کار با استفاده از تایل‌های آینه و با برش آنها به اشکال متنوع با استفاده از برش دست یا سی ان سی فضایی درخشان و زیبا را می‌آفریند.  بازتاب نور در قطعات بی شمار آینه‌ها درخشش منحصر به فردی در ظاهر بنا ایجاد می‌نماید. فاکتورهای موثر در قیمت آینه کاری ساختمان شامل:

  • نوع تراش خوردگی آینه
  • رنگ آینه‌ها
  • مدل‌های آینه کاری
  • هزینه‌های حمل و نقل
  • نصب آینه‌ها

هزینه آینه کاری ساختمان به عوامل متعددی بستگی دارد. از اصلی‌ترین عوامل:

  • جنس آینه(فلوت ،کلیر،کریستال)
  • متراژ محل مورد نظر برای آینه کاری
  • مجموعه تولید کننده آینه کاری
  • طرح و شکل‌های هندسی که در محل مدنظر پیاده سازی می‌شود
  • ضخامت آینه
  • نوع طرح پیشنهادی مشتری
  • رنگ آینه‌ها
  • زمان مورد نیاز برای نصب آینه‌ها
  • آینه کاری با قطعات ریز مدت زمان پروژه را افزایش می‌دهد. همین امر در قیمت گذاری موثر است
  • جنس مواد پشت آینه‌ها(جیوه ،سرب،نقره)

 

امتیاز دهید