نرخ کارمزد شرکت های پرداخت
نرخ کارمزد شرکت های پرداخت به میزان هزینه ای اطلاق می گردد که این شرکت ها در ازای ارائه خدمات پرداخت های آنلاین یا اینترنتی از پذیرنده های حقیقی یا حقوقی دریافت می نمایند. در ادامه این نوشتار به تمامی سوالات و ابهاماتی که در این خصوص مطرح می شود پاسخ خواهیم گفت. با ما همراه باشید.
کارمزد درگاه پرداخت
هزینه درگاه شرکت هایی که در زمینه پرداخت آنلاین خدمات دریافت می نمایند بر اساس پارامتر ها یا موضوعات مختلف متغیر می باشد. بنابراین هرگز نمی توان با اعداد و ارقام قطعی و ثابت در زمینه کارمزد تمام انواع درگاه پرداخت صحبت کرد.
نحوه محاسبه کارمزد درگاه اینترنتی
به طور کلی تمامی درگاه های پرداخت یکسری قواعد مشخصی برای تعیین تعرفه کارمزد تراکنش از جمله مبالغ انتقالی و خدمات مرتبط با آن وضع می کنند. در واقع تمامی وجوه دارای کارمزد یکسانی نمی باشند. در نتیجه یک سری اعداد حداقلی و حداکثری تعیین شده و برای هر بازه، یک هزینه به عنوان کارمزد درگاه ها برداشت می شود.
کارمزد درگاه پرداخت اینترنتی از مشتری دریافت می شود یا فروشنده؟
در برخی از شرکت های پرداختیار امکانی برای پذیرنده ها به وجود آمده است که بتوانند طرف پرداخت کننده کارمزد را تعیین نمایند. در واقع زمانی که یک شرکت پرداخت یار نرم افزاری طراحی می کند که در آن پروفایل پذیرنده ها ایجاد گردد، گزینه هایی به عنوان امکانات پروفایل در اختیار آن ها قرار خواهد گرفت. یکی از این امکان ها وجود گزینه ای است که با تغییر آن می توانید تعیین سازید که در قبال تراکنش های موفق و جا به جایی مبالغ در بین حساب های مختلف کارمزد از چه شخصی کسر گردد؛ شخص واریز کننده یا دریافت کننده.
کمترین و بیشترین کارمزد درگاه های پرداخت
براساس سرچ هایی که در این زمینه داشتیم به طور عمده حداقل عددی که به عنوان کارمزد تعیین شده بود 500 تومان و حداکثر تعرفه موجود 10000 تومان برای پرداخت های با رقم بالا مشاهده گردید.
البته باید در نظر داشته باشید که هر چقدر میزان هزینه های منتقل شده بیشتر شود درصد بیشتری از آن به عنوان کارمزد یک شرکت پرداخت یار اعلام می شود و بالعکس. اعداد پایین در تراکنش ها شامل کارمزد کمتری خواهند بود.
کاهش هزینه کارمزد درگاه پرداخت اینترنتی و آنلاین
هزینه های مرتبط با کارمزد خدماتی که در درگاه های پرداخت دریافت می شود تا حد زیادی به شکل متناسب و منصفانه تعیین خواهد گردید. اما در مواردی مشاهده شده است که برخی از درگاه های آنلاین یا اینترنتی جشنواره هایی را در وبسایت رسمی خود برگزار می کنند و برحسب دلایل مختلف در هزینه های دریافتی شان به عنوان کارمزد تخفیفاتی را لحاظ می کنند. در نتیجه مشتریان این درگاه ها امکان این را پیدا می کنند که به راحتی از این تخفیف های پرسود بهره مند گردند.
مثلاً یک شرکت در سالگرد تاسیس خود به مشتریانی که در یک بازه زمانی مشخصی به عنوان پذیرنده در آن وبسایت ثبت نام کنند و از خدمات آن ها بهره مند شوند، قطعاً تخفیف های مناسبی ارائه خواهد کرد.
هزینه رایگان درگاه پرداخت
تعدادی از درگاه های پرداخت از جمله شرکت سیزپی برای روند خرید و فروش یا مبادلات مالی انواع سازمان ها و موسسه هایی که به امور خیریه مشغول هستند، کارمزدی دریافت نمی کنند. در واقع تمام انتقال وجوه برای این شرکت ها رایگان می باشد.
هزینه کم کارمزد برای شرکت های نوپا
شرکت هایی که به تازگی بیزینس خود را شروع کرده اند و به نوعی در حوزه کاری خودشان نوپا هستند، می توانند با هزینه های پایینی درگاه پرداخت دریافت نمایند و از خدمات جانبی آن نیز بهره مند گردند.
البته این امکان برای شرکت های نوظهور صرفاً از سوی تعداد محدودی شرکت پرداخت یار فراهم شده است و تمامی درگاه ها چنین شرایطی را ایجاد نکرده اند.
از این روز پیشنهاد می شود برای استفاده از این مزایا با یک سرچ ساده در خصوص شرایط کاری انواع شرکت های پرداخت یار آشنا شوید و بهترین آن ها را برگزینید. برای مثال سیزپی به عنوان کم کارمزدترین درگاه پرداخت شناخته می شود.
بهترین شرکت پرداخت یار از جهت شرایط تعیین کارمزد
بهترین شرکت های ارائه دهنده خدمات مرتبط با درگاه پرداخت آن دسته از مجموعه هایی هستند که در هنگام برنامه ریزی و تعیین تعرفه های انواع تراکنش ها و کارمزد ها، شرایط کلی کمپانی ها و اشخصاص حقیقی و حقویی زیرمجموعه خود را در نظر گرفته و بر اساس آن ها تصمیم گیری می کنند.
در واقع نیاز است که در روند برنامه ریزی نگاهی دقیق و واقع بینانه به وجود بیاید و در کنار فعالیت های تخصصی که به سود دهی اقتصادی می انجامد، شرایط کسب و کار های دیگر نیز در نظر گرفته شود. در غیر این صورت نمی توان امیدوار بود که شرکت پرداخت بتواند توسعه کاری و اقتصادی موفقیت آمیزی داشته باشد.
خاتمه
در این مقاله مهم ترین نکات مرتبط با تعرفه های کلی کارمزد شرکت های پرداخت یار مورد بررسی قرار گرفت. توصیه می شود قبل از دریافت یک درگاه پرداخت برای کسب و کارتان تحقیقات لازم را داشته باشید و در صورت لزوم خدمات انواع شرکت ها را با هم مقایسه کنید. بعد از بررسی های لازم می توانید امیدوار باشید که بهترین گزینه را انتخاب کرده و متناسب با کسب و کارتان خدمات دریافت می کنید.
سلام خدمت شما، در خدمتتون هستم
سلام خدمت شما، در خدمتتون هستم
-
چگونه از غول های فارسی بک لینک رایگان بگیریم ؟!!!
26 اسفند 139518 1,234 0 -
افزونه پنل کاربری حرفه ای و بهترین افزونه ثبت نام وردپرس MemberShip Pro درگاه زرین پال
12 شهريور 139915 5,268 5 -
افزایش سرعت بارگذاری – بهترین افزونه های کش وردپرس
20 آذر 139314 283 0 -
دانلود افزونه Gravity Forms : ساخت انواع فرم های وردپرس
27 آذر 139313 374 0 -
ارسال خودکار مطالب سایت به شبکه های اجتماعی ( ارسال مطالب در تلگرام و اینستاگرام )
14 تير 13979 3,422 0 -
آموزش قرار دادن سه نقطه برای متن های بسیار طولانی در وب سایت
8 تير 13969 1,741 3 -
معرفی و مقایسه 7 افزونه مشاور املاک وردپرس – ساخت سایت املاک وردپرس
2 ارديبهشت 13979 2,898 5 -
آموزش افزونه حتما بخوانید وردپرس
25 بهمن 13958 370 5
-
افزونه و ابزار های بررسی کاربران و بهترین افزونه گوگل آنالیز در وردپرس
15 فروردين 14042 345 5 -
آموزش انتخاب کلمات کلیدی پربازدید + 8 ابزار رتبه کلمه کلیدی در گوگل
12 فروردين 14041 1,394 5 -
بهترین ابزار بررسی سئو سایت | کنسول جستجو گوگل و ابزار Google Keyword Planner
12 فروردين 14040 650 0 -
10 نکته تولید محتوای سئو شده جامع و پیشرفته + ( سئو مطالب وردپرس )
10 فروردين 14040 387 5 -
27 فاکتور سئو داخلی On Page Seo در سال 2025 | آموزش سئو داخلی
8 فروردين 14041 400 5 -
آموزش کامل گوگل سرچ کنسول (Google Search Console) + راهنمای جامع ثبت سایت و افزایش بازدید
3 فروردين 14042 880 5 -
چگونه هزینه تبلیغات در گوگل را محاسبه کنیم؟
7 بهمن 14030 95 5 -
تبلیغاتی که هیچکس نمیتواند آنها را نادیده بگیرد! (فرمول موفقیت)
22 آذر 14030 118 5
تبلیغات متنی
به این مطالب نیز شاید علاقه مند باشید ...
مطالب مشابه
افزونه و ابزار های بررسی کاربران و بهترین افزونه گوگل آنالیز در وردپرس
در این پست به معرفی بهترین ابزار ها و افزونه های وردپرس در جهت آمار و بازدید وبسایت وردپرس، بهترین افزونه گوگل آنالیتیکس وردپرس، و انواع روش های اتصال گوگل آنالیتیکس به سایت وردپرس، معرفی ابزار های هیت مپ ( نقشه حرارتی ) برای تحلیل کاربران سایت وردپرس و به صورت کلی تمامی ابزار های […]
بهترین سرور برای فروشگاه اینترنتی
سالهاست که فروش آنلاین به یکی از اصلیترین کسبوکارها تبدیل شده که روند رونق گرفتن آن به سرعت در حال سپری شدن است. خرید سرور فروشگاهی یکی از مهمترین گامهای اداره یک کسبوکار اینترنتی محسوب میشود؛ چرا که انتخاب درست سرور فروشگاهی باعث میشود تجربه کاربران بهبود پیدا کند و در نتیجه، شانس خرید مجدد آنها هم […]
آموزش انتخاب کلمات کلیدی پربازدید + 8 ابزار رتبه کلمه کلیدی در گوگل
در تاریخ ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ این آموزش به روزرسانی شد | 8 ابزار بررسی کلمات کلیدی اضافه شد. در این مقاله به بررسی وضعیت کلمات کلیدی در گوگل و روشهای یافتن بهترین کلمات کلیدی میپردازیم. همچنین، نحوه انتخاب کلمه کلیدی مناسب و جستجوی کلمات کلیدی را برای بهبود رتبه در نتایج جستجوی گوگل آموزش خواهیم […]
بهترین ابزار بررسی سئو سایت | کنسول جستجو گوگل و ابزار Google Keyword Planner
این مقاله به بررسی روشهای بهینهسازی سایت برای موتورهای جستجو میپردازد. در این مطلب، ابزارهایی مانند Google Keyword Planner برای یافتن کلمات کلیدی، افزونه SEO Auto Linker برای بهبود لینکسازی داخلی، و همچنین Google Analytics جهت تحلیل عملکرد سایت معرفی شدهاند. اگر میخواهید رتبه سایت خود را در نتایج جستجو ارتقا دهید، استفاده از ابزارهای […]
لیست نظرات