25 آبان 1397
0 ۲۰۴ 3.6

آموزش انتخاب هاست مناسب برای وب سایت وردپرس

سلمان بسحاق

host wordpress site - آموزش انتخاب هاست مناسب برای وب سایت وردپرس

اگر شما به دنبال هاست مناسب برای وب سایت وردپرس خود هستید، گزینه های زیادی از ارائه دهندگان هاست های میزبانی وب برای شما وجود دارد که میتوانید وب سایت خود را بر روی سرورهای این شرکت ها قرار دهید.هاست 

یکی از سوالاتی که اکثر کاربران از ما میپرسند این است که چه هاستی برای وب سایت ما مناسب است؟

اگر شما یک وب سایت جدید راه اندازی کرده اید باید به شما بگوییم که اصلا نیازی به هزینه های زیاد برای خرید هاست های اختصاصی با سخت افزار های قدرتمند ندارید !

انتخاب هاست برای هر وب سایتی متفاوت می باشد و باید طبق اصول صحیحی این هاست را برای سایت خود انتخاب کنید.

به این سوالات دقت کنید :

  • موضوع وب سایت چیست؟
  • ترافیک وب سایت فعلی شما چقدر است؟
  • انتظار دارید تا چند ماه آینده چقدر پیشرفت کنید؟
  • آیا در کنار وبسایت خود از یک اپلیکیشن نیز میخواهید استفاده کنید؟
  • چقدر به پشتیبانی نیاز دارید؟
  • بودجه اختصاصی شما برای هاست میزبانی چقدر است؟

قبل از اینکه به این سوالات پاسخ دهید مواردی که در این مقاله به آنها اشاره خواهیم کرد حتما باید از ویژگی های هاست میزبانی وب سایت شما باشد.

ویژگی های مناسب برای یک هاست خوب چیست ؟

 

1. سرعت و عملکرد

speed 1 - آموزش انتخاب هاست مناسب برای وب سایت وردپرس

داشتن یک سخت افزار خوب برای اطمینان از کیفیت عالی سرویس از یک میزبان وب بسیار ضروری است. حافظه (RAM)، پردازش قدرت (CPU) و فضای دیسک (هارد دیسک ها و SSD ها) برای شما نقش مهمی در تعیین عملکرد کلی وب سایت شما ایفا می کند.

در حال حاضر استفاده از RAM و CPU شما بستگی به نوع محتوای وب سایت شما و تعداد بازدیدکنندگان وب سایت شما دارد. به عنوان مثال، اگر میخواهید یک وب سایت دانلودی داشته باشید،داشتن یک هاست میزبانی متوسط که برخی شرکت های میزبانی وب با قیمت های بسیار پایینی آنها را در اختیار شما قرار می دهند اصلا مناسب وب سایت شما نیست! و وب سایت شما به مرور زمان از لحاظ سرعت و عملکرد سیستم افت خواهد کرد و در دفعات متعددی در طول روز سایت شما به حالت آفلاین در می آید.

این فضای میزبانی نیست که مهم است، چون شرکت های میزبانی وب زیادی وجود دارند که فضای میزبانی نامحدودی را ارائه می دهند. بلکه توانایی هاست شما برای دریافت اطلاعات و پاسخ به درخواست بازدیدکنندگان میباشد، به عبارت دیگر سرعت انتقال اطلاعات است که ارزش دارد.حتی اگر لازم است از شرکتی هاست تهیه کنید که فضای کمتری در اختیار شما قرار می دهد اما دارای سرورهایی با سرعت بالا در انتقال داده ها می باشد.

 

2. پشتیبانی

support - آموزش انتخاب هاست مناسب برای وب سایت وردپرس

این گزینه بستگی به آشنایی شما با تنظیمات مختلف هاست های میزبانی دارد. اگر از روش نصب وردپرس، مهاجرت، امنیت، ذخیره سازی، پشتیبان گیری و بازگردانی سایت اطمینان دارید، نیاز به پشتیبانی کمتری دارید.

اما حتی اگر شما همه چیز را به خوبی بلد هستید، همیشه یک احتمال وجود دارد که مشکلی در تنظیمات یا حذف اطلاعات به وجود آید . و اینجاست که در دسترس بودن یک پشتیبانی قوی به شدت لازمه کار شما خواهد بود . و به سرعت از طریق ایمیل یا چت یا روش های دیگر به سوال شما باسخ دهند.

 

3. آپ تایم (UpTime)

Uptime - آموزش انتخاب هاست مناسب برای وب سایت وردپرس

اغلب شرکت های میزبانی وب دارای بیش از 99.5 درصد اپ تایم واقعی هستند. و در برخی شرکت ها نیز این رقم به 99٪ افزایش پیدا میکند. اما باید بدانید که 1٪ تاثیر قابل توجهی بر وب سایت شما ندارد و وب سایت شما در تمام طول روز در دسترس کاربران خواهد بود.

 

انواع مختلف میزبانی کدامند؟ و کدام یک برای وب سایت شما مناسب می باشد؟

انواع هاست :

  •  هاست لینوکس
  • هاست ویندوز

هاست ویندوز :

ویندوز می تواند از زبان های برنامه نویسی js ، php ، html و asp پشتیبانی کند ، از آنجایی که زبان برنامه نویسی asp توسط مایکروسافت منتشر شده است تنها ویندوز امکان پشتیبانی از این زبان را دارد ، بنابراین اگر زبان برنامه نویسی وب سایت شما asp می باشد امکان اجرا آن تنها در هاست ویندوز وجود دارد. در حال حاضر تعداد کمی سایت ایرانی که معمولا دولتی نیز هستند از این سرویس استفاده می کنند.

هاست لینوکس :

لینوکس می تواند از زبان های برنامه نویسی مانند: html ، php ، js پشتیبانی کند ، لینوکس نسبت به ویندوز بسیار بهتر زبان برنامه نویسی php را پشتیبانی می کند. لینوکس برای وب سایت هایی که با php برنامه نویسی شده اند بهتر است. کنترل پنل هایی مانند سی پنل و دایرکت ادمین تنها برای لینوکس برنامه نویسی شده اند ، و حدود 90% از سایت های ایران از هاست لینوکس استفاده می کنند.

آموزش نصب وردپرس بر روی سی پنل را از اینجا ببینید.

انواع هاست بر اساس نوع سرویس : 

  • هاست اشتراکی
  • سرور مجازی
  • سرور اختصاصی

هاست اشتراکی : در سرور های مجازی یا اختصاصی (با توجه به قدرت سرور) چندین هاست ایجاد شده و در اختیار کاربران قرار می گیرد و میتوانند وب سایت خود را بر روی آن میزبانی کنند . هزینه این نوع سرویس بسیار پایین می باشد. و دارای امنیت قابل قبولی می باشند. اما با توجه به اشتراکی بودن آن برای سایت هایی با ترافیک بالا اصلا توصیه نمیشود.

سرور مجازی : تقسیم کردن یک سرور اختصاصی به چند سرور دیگر را سرور مجازی (vps) می گویند. این سرویس دارای امنیت و سرعت بالاتری نسبت به هاست های اشتراکی می باشد. و برای وب سایت های با بازدید بالا مناسب می باشد.

سرور اختصاصی : این نوع سرویس به این معنی است که تنها سایت شماست که بر روی این سرور آپلود شده است و سایت دیگری یر روی این سرور وجود ندارد . و شما از تمام قدرت سی پی یو ، هارد و رم برای وب سایت خود استفاده خواهید کرد. این سرویس دارای بیشترین قدرت و امنیت بوده و بیشتر مناسب وب سایت های بسیار بزرگ و با ترافیک بالا می باشد .

 

امیدواریم با این مقاله توانسته باشیم ، در انتخاب هاست به شما کوچک ترین راهنمایی انجام داده باشیم…

ارزوی موفقیت

 

3.6/5 - (5 امتیاز)
سلمان بسحاق نویسنده

سلمان بسحاق هستم . کارشناس شیمی ، حدود ۷ سال هست که در حوزه وب و سئو کار میکنم . عاشق دنیای کامپیوتر و مدیریت سایت هستم

ثبت نظر جدید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلدهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند

لیست نظرات

محصول مورد نظر با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.